Συνάντηση ΤΟΣΥΝ με τον Δήμαρχο Θηβαίων και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.


Στη συνάντηση αυτή συζητήσαμε με τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Κοκοντίνη τους στόχους και τις προοπτικές που έχει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων και μεταφέραμε ορισμένους προβληματισμούς μας σχετικά με τοπικά ζητήματα.

Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Σταμάτης Καλαμιώτης ανέφερε: «Ο θεσμός των ΤΟ.ΣΥ.Ν. ξεκίνησε το 2008 με μεγάλες προοπτικές αλλά γρήγορα ατόνησε καθώς η Πολιτεία δεν έδωσε την κατάλληλη βαρύτητα. Όμως εμείς θεωρούμε πως η συμμετοχή της νεολαίας στα κοινά είναι όχι μόνο ελπιδοφόρα αλλά και απαραίτητη. Είναι στο χέρι μας να αναδείξουμε και πάλι τη χρησιμότητα του θεσμού και θα το πετύχουμε. Το ΤΟ.ΣΥ.Ν. του Δήμου Θηβαίων θα συμμετέχει ενεργά στα τοπικά δρώμενα μέσα από φρέσκες προτάσεις και δράσεις, συμβάλλοντας στην προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης μας.»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Νικολάου μας διαβεβαίωσε πως πιστεύει σε αυτήν την προσπάθεια και πως ο Δήμος Θηβαίων θα σταθεί αρωγός στο έργο του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Οφείλουμε εξάλλου να αναγνωρίσουμε και την έως τώρα βοήθεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοκοντίνη, όσον αφορά την οργάνωση και τη λειτουργία του ΤΟ.ΣΥ.Ν.

Σχόλια