Αλλαγές στη σύσταση του ΔΣ του ΤΟΣΥΝ Δήμου Θηβαίων.



Λαμβάνοντας υπόψη:

1. τις διατάξεις του άρθρου 5, παρ. 5 του ν. 3443/2006 (ΦΕΚ Α΄ 41) όπου αναφέρεται:
«Οι ιδιότητες δημάρχου, προέδρου κοινότητας, νομάρχη, προέδρου συμβουλίου δημοτικού διαμερίσματος και προέδρου ή μέλους δημοτικού ή κοινοτικού ή νομαρχιακού συμβουλίου ή συμβουλίου δημοτικού διαμερίσματος είναι ασυμβίβαστες με την ιδιότητα μέλους του Συμβουλίου»

2. Τις διατάξεις του άρθρου 3, παρ. 3 της υπ’ αριθμ. 47267 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1575/Β/6.8.2008) όπου αναφέρεται:
«Το Συμβούλιο αποτελείται από τα τακτικά μέλη που έλαβαν, κατά σειρά, τις περισσότερες ψήφους προτίμησης μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των μελών που αντιστοιχούν σε κάθε Συμβούλιο δήμου ή κοινότητας, ανάλογα με τον πληθυσμό αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3443/2006. Οι λοιποί υποψήφιοι αποτελούν τα αναπληρωματικά μέλη, τα οποία κατά τη σειρά της εκλογής τους, καταλαμβάνουν τις θέσεις των τακτικών μελών του Συμβουλίου που μένουν κενές, για οποιονδήποτε λόγο.»

Ορίζονται ως:

1) Πρόεδρος του ΔΣ ο Θανάσαινας Παναγιώτης, στη θέση του Καλαμιώτη Σταμάτη ο οποίος παραιτείται του αξιώματος του λόγω της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο

2) Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Τσαρουχάς Θεμιστοκλής, στη θέση του Θανάσαινα Παναγιώτη

3) Μέλος του ΔΣ η Μπατσούλη Γαρυφαλλιά (Φαίη) η οποία καταλαμβάνει την κενωθείσα θέση στο ΔΣ.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων δρομολογούνται οι εκλογικές διαδικασίες για την προβλεπόμενη ανάδειξη του νέου ΔΣ. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Σχόλια